Nieuws

3 augustus 2020

We zijn halfweg het jaar, en zoals jullie net als ons waarschijnlijk ondervonden hebben, is het dit jaar een raar jaar.
Corona gooit onze vakantie helemaal overhoop en onze vrijetijdsbesteding ziet er ook helemaal anders uit door (light) lockdowns en kleine vriendenbubbles.
Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ook de culturele kalender regelmatig aanpassingen ziet van shows die uitgesteld worden, afgelast en nieuwe uitstapjes voor vrije tijd besteding komen er momenteel niet bij. Dit allemaal door de aan sneltempo veranderende regels voor samenkomsten of stijging van de coronacijfers met daaraan gebonden verstrengde veiligheidsmaatregelen.
Als er veranderingen zijn van voorstellingen en uitstapjes die we gepland hebben, dan contacteren we jullie daar altijd voor. Dit proberen we zo goed mogelijk te doen, doch is goede en correcte informatie niet altijd voor handen, en ook de evenementorganisatoren zitten dikwijls met de handen in het haar en/of weten nog niet wat er gaat gebeuren met bepaalde shows : worden ze verzet naar een latere datum, of volledig afgelast.
We willen jullie alvast gerust stellen : we weten perfect wie welke tickets besteld heeft via de cultuurclub site, en zullen bij verandering aan iets van een evenement waarvoor je hebt ingeschreven jou dan ook direct op de hoogte brengen van de verandering.
We hopen in elk geval net als jullie dat heel deze coronacrisis tegen het najaar gaat liggen zodat we terug voorzichtig onze vrije tijd met wat cultureel plezier kunnen vullen.
In tussentijd : #StayHealthy en #StaySafe !

14 januari 2019

Het jaar 2018 is voorbijgevlogen ! Weer een heleboel activiteiten zijn gepasseerd en hebben weer menig cultuurfan verblijd !
Hopelijk hebben jullie evenveel kunnen genieten van de verschilende evenementen als wij. Maar ook in 2019 gaan we weer een heleboel dingen organiseren om eens even wat cultuur te kunnen opsnuiven met je partner, kinderen, vrienden en collega's.
De kalender van 2019 staat reeds goed vol, en we kunnen al verklappen dat de eerste plannen voor 2020 ook al klaarliggen ! Stilzitten zit er dus niet bij. Dit jaar staan er reeds enkele komische toneelstukken op het programma, bekende zangers en zangeressen, vertier voor de allerkleinsten, voor elk wat wils. Wees er steeds tijdig bij, want voor een boel evenementen zijn de plaatsen steeds beperkt.
Vergeet ook niet binnen de 5 dagen je betaling te doen. Reservatie van je tickets is pas definitief na betaling hiervan ! Op naar een 2019 vol cultuurtijd !

22 maart 2017

Afgelopen paar weken hebben we weer een aantal items toegevoegd op de kalender, en vandaag kunnen we jullie ook verblijden met het Pirates of the Carribbean in Concert.
Tevens hebben we een extra handigheidje toegevoegd bij een aantal activiteiten : we hebben de locatie van de zitplaatsen op het evenement die voorzien zijn voor ons op een plannetje weergegeven. Zo weet je reeds op voorhand waar je gaat zitten !

Dus ondanks dat de lente nu begonnen is en het weer stilletjesaan verbeterd, blijven we niet bij de pakken zitten, maar krijgen we de kalender voller en voller !

1 maart 2017

De feestdagen zijn achter de rug, en ondanks dat iedereen ondertussen hiervan bekomen is en reeds een griepje achter de rug heeft door het wisselende weer, zijn we bij de Cultuurclub niet blijven stilzitten. De afgelopen 2 maand zijn er reeds enkele nieuwe evenementen bijgekomen zoals een extra voorstelling van Cirque du Soleil Totem, Disney on Ice en vandaag hebben we zelfs een geweldig nieuw evenement toegevoegd, namelijk de musical 40-45 !

We zijn 2017 nog maar net begonnen, of we hebben hiermee reeds 3 evenementen op de planning staan voor 2018 !
En we kunnen jullie al vertellen dat er nog andere leuke evenementen aankomen voor 2017.

9 december 2016

Dachten jullie met zijn allen : De Duvel brouwerij en de quiz van het vorige nieuwsbericht waren het laatste van 2017 ?
...... Was dat even verkeerd !

De Cultuurclub is zelfs helemaal door aan het draaien, want geloof het of niet, maar het eerste evenement voor 2018 is bij deze op de site verschenen, namelijk : Carmina Burana ! Ideaal voor de liefhebbers van klassieke muziek en dans.
Liever iets steviger ? Wel, Night of the Proms 2016 is nog maar net achter de rug, of je kan reeds inschrijven voor de editie in 2017 !
En wil je eens helemaal gek doen ? Wat zeg je dan van een fijne avond vol met Schotse doedelzakspelers en tapdansers op de Music Show Scotland ?
Voor elk dus weer wat wils.

Vanwege de Cultuurclub in elk geval alvast fijne eindejaarsfeesten en een fantastisch, cultureel en dolprettig 2017 !

15 november 2016

Het jaar is nog altijd niet om, maar de nieuwe evenementen voor 2017 blijven maar binnen stromen.
We hadden vorige keer al verklapt dat we nog een brouwerij aan het vastleggen waren, en bij deze : omcirkel 7 april 2017 in je agenda, want dan gaan we de brouwerij van Duvel bezoeken !
De recreatiefederatie organiseerd voor de eerste keer een vrijetijdsquiz, dus voor de liefhebbers hiervan en mensen die graag een avondje plezier onder vrienden/collegas willen, die kunnen perfect zich hiervoor inschrijven. Alle info hierover vindt je op de pagina van de vrijetijdsquiz.
En daarmee staan er voor 2017 alweer 7 evenementen op de kalender ! Geen paniek als je dat nog niet voldoende vindt : ook 2017 zal een jaartje vol cultuur, musicals, uitstapjes en zoveel meer zijn !

20 oktober 2016

Wat vliegt de tijd snel ! Het jaar zit er weer bijna op, we hebben al een boel leuke evenementen gehad dit jaar, en de agenda voor 2017 wordt almaar voller !
We kunnen jullie vandaag verblijden met een bezoek aan het nieuwe Havenhuis van Antwerpen op 1 juli 2017. Tevens mag je 17 september 2017 reeds omcirkelen op je kalender, want dan gaan we naar de nieuwe show van Cirque du Soleil : Totem ! Meer info over de tickets hiervoor volgt spoedig.
En als dat nog niet genoeg is, kunnen we al verklappen dat we na het brouwerijbezoek van De Koninck aan het kijken zijn om nog een andere brouwerij te gaan bezoeken !
Geen paniek moest je nog veel vrije tijd hebben in 2017, ook al begint de cultuurclubkalender voor 2017 al goed vol te staan, hij zal nog voller komen te staan.
Heb je zelf voorstellen of ideeen voor activiteiten, mag je dit natuurlijk steeds aan Els laten weten.

6 juni 2016

We zijn weer enkele evenementen verder, en ook vandaag weer kunnen we jullie verblijden met leuk nieuws :
Eind dit jaar gaan we naar De Notenkraker, wees er snel bij want het zijn tickets met vroegboekkorting.
Tevens kunen we jullie vertellen dat we binnenkort ook tickets hebben voor de musical : Cats !
Zet alvast 2 april 2017 dus almaar in je agenda.

13 december 2015

Het eindejaar komt sneller en sneller dichterbij. Dat betekend miezerweer, snel donker 's avonds, maar natuurlijk ook feestdagen. Op de Cultuurclub zitten we dan nog steeds niet stil, want we hebben voor eind 2016 direct een paar klappers voor jullie in de aanbieding : Stan Van Samang en Clouseau ! Hiermee zit de agenda voor 2016 al goed gevuld, maar we beloven, dat dat zeker niet de laatste activiteiten zullen zijn die we in 2016 voor jullie in petto hebben !

7 oktober 2015

Eerst het spijtige nieuws : het weekend van 2015 gaat niet door. En dat brengt ons direct bij het goede nieuws : het weekend is verplaatst naar eind augustus 2016 !
Tevens hebben we binnenkort het theaterstuk "De Pipos" en is er in April 2016 Het Zwanenmeer.

24 augustus 2015

Het cultuurclubweekend komt er weer aan ! De eerste info is op de site geplaatst, de rest volgt asap.

1 juli 2015

Een aantal aanpassingen doorgevoerd. Vanaf heden noemen we : Cultuurclub Haven 647.

2 juni 2015

Ook de afgelopen weken zijn er weer een aantal evenementen toegevoegd zoals Stomp, Disney on Ice en Merci Sven.

Er wordt stilletjesaan ook gewerkt aan een nieuw weekendje met de Cultuurclub. Maar meer hierover tegen dat dit helemaal uitgewerkt is.

Veel plezier bij de nieuwe activiteiten !

10 maart 2015

De afgelopen paar weken zijn er een aantal evenementen toegevoegd zoals de Spoorfietsen en Piaf : De Musical.

Tevens zijn vandaag de prijzen van de nieuwe kortingen binnengekomen en op de site gezet.

Veel plezier alvast !

28 november 2014

Nog wat details en de site is klaar.

Afgelopen maand hebben we alle activiteiten die totnogtoe al gepland staan voor 2015 op de site gezet. Tevens zijn de prijzen voor de tickets met korting ook gekend.

Ook hebben we fotos van activiteiten tem 2014 van de cultuurclub in een fotoalbum gezet dat je hier op de site kan bekijken. Toekomstige activiteiten gaan elk hun eigen fotoalbum krijgen.

27 oktober 2014

Ontwikkeling van de nieuwe Cultuurclub site is begonnen

De layout is er al, de ideeŽn ook, nu nog de invulling ervan en we kunnen ons verheugen op een mooie, nieuwe site van de cultuurclub, met weer een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor jou en je gezin !